Frakt og retur

Vi er stolte av å tilby internasjonale frakttjenester som for tiden opererer i over 200 land og øyer rundt om i verden. Ingenting betyr mer for oss enn å gi våre kunder stor verdi og service. Vi vil fortsette å vokse for å møte behovene til alle våre kunder, og levere en tjeneste utover forventningene hvor som helst i verden.


Sender du over hele verden?

Ja. Vi tilbyr gratis frakt til over 200 land rundt om i verden. Det er imidlertid noen steder vi ikke kan sende til. Hvis du tilfeldigvis befinner deg i et av disse landene, vil vi kontakte deg.

Hva med tollvesenet?

Vi er ikke ansvarlige for eventuelle tollgebyrer når varene er sendt. Ved å kjøpe produktene våre godtar du at en eller flere pakker kan sendes til deg og kan påløpe tollgebyrer når de kommer til ditt land.

Hvor lang tid tar forsendelsen?

Leveringstiden varierer etter sted. Her er våre estimater:
Norway: 6-12 dager
Sweden: 7-14 dager

Oppgir du sporingsinformasjon?

Ja, når bestillingen din er sendt, vil du motta en e-post med sporingsinformasjon. Hvis du ikke har mottatt sporingsinformasjon innen 7 dager, vennligst kontakt oss.

Sporingen min sier "ingen informasjon tilgjengelig for øyeblikket".

Noen rederier bruker 2-5 virkedager på å oppdatere sporingsinformasjonen i systemet. Hvis bestillingen ble lagt inn for mer enn 5 virkedager siden og det fortsatt ikke er informasjon om sporingsnummeret ditt, vennligst kontakt oss.

Blir varene mine sendt i én pakke?

Av logistiske årsaker blir varer fra samme kjøp noen ganger sendt i separate pakker, selv om du har spesifisert kombinert frakt. Hvis du har andre spørsmål, vennligst kontakt oss, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Angrerett

Vi aksepterer refusjon innen 3 dager etter mottak av pakken. Etter å ha sjekket sporingsnummeret ber vi våre kunder returnere produktet (hvis 3 dagers tid ikke er overskredet). Når returpakken er mottatt, starter vi refusjonsprosessen som tar 5-10 virkedager.