Retur- og refusjonspolicy

TILBAKE TIL RIKTIGE TJENESTER


(En "forbruker" er enhver fysisk person som inngår en juridisk transaksjon som ikke i overveiende grad kan tilskrives verken hans kommersielle eller uavhengige profesjonelle aktivitet.)

Hvert kjøp du gjør er 100 % garantert. Vi vil bytte eller refundere kjøpesummen for ethvert produkt som ikke er det du forventet eller ikke fungerer som beskrevet i løpet av levetiden.

Instrukser for tilbakekall

Angrerett
Du har rett til å heve denne kontrakten innen tretti dager uten å oppgi noen grunn.

Angrefristen er tretti dager fra datoen for inngåelse av avtalen.

For å bruke angreretten din må du informere oss om:

Vår forretningsadresse:

Fenttiiny av FENTTINY LTD
71-75 Shelton Street, Greater London, London WC2H 9JQ Storbritannia
E-postadresse: kundeservice@fenttiiny.com


din beslutning om å trekke seg fra denne kontrakten ved hjelp av en klar erklæring (f.eks. et brev sendt per post, faks eller e-post). Du kan bruke vedlagte prøveuttaksskjema til dette, men det er ikke obligatorisk.

For å sikre angrefristen er det tilstrekkelig at du sender varsel om tilbakekall av retten før angrefristen utløper.

Merk: Hvis du returnerer varen din fordi den er skadet, defekt eller det har oppstått en feil fra vår side, vil du ikke bli belastet for returfrakt. Hvis du returnerer av en annen grunn, betaler du returfrakten. Returer behandles vanligvis innen 48 timer etter mottak av returvaren. Vær oppmerksom på at personlige eiendeler, mat og levende planter ikke kan returneres.

Skadede eller defekte varer
Vi gjør vårt beste for å dekke deg når ting ikke går som planlagt. Hvis du mottar en vare som er skadet eller defekt, vennligst kontakt vårt kundestøtteteam innen tretti dager for å hjelpe med refusjon eller en nøyaktig erstatning, hvis varen er tilgjengelig for øyeblikket. Noen ganger kreves bilder av det skadede/defekte produktet. I de fleste tilfeller vil vi be om at disse varene returneres til våre anlegg, men vi vil bistå med retur- og fraktkostnader.

Konsekvenser av tilbakekallet
Hvis du kansellerer denne kontrakten, skal vi refundere alle betalinger vi har mottatt fra deg, inkludert leveringskostnader (med unntak av tilleggskostnader, som oppstår ved at du velger en annen leveringsform enn den rimeligste standardleveransen som tilbys av oss), umiddelbart og senest innen tretti dager fra den dagen vi mottok varselet om tilbaketrekking fra denne kontrakten fra deg. Vi vil bruke samme betalingsmiddel som du opprinnelig brukte under den opprinnelige transaksjonen for denne refusjonen med mindre annet er uttrykkelig avtalt med deg; du vil ikke bli belastet noen gebyrer på grunn av denne refusjonen.

Dersom du har bedt om at tjenestene skal starte i løpet av angrefristen, må du betale oss et rimelig beløp tilsvarende andelen av tjenestene som allerede er levert frem til det tidspunktet du gir beskjed om at du ønsker å benytte angreretten i forhold til denne kontrakten sammenlignet med det samlede omfanget av tjenestene som inngår i kontrakten.

Utgangskriterier
Angreretten gjelder ikke for kontrakter om levering av tjenester i forbindelse med fritidsaktiviteter, dersom kontrakten angir en bestemt dato eller klokkeslett for levering av tjenester.

Angreretten opphører å gjelde når en avtale om levering av tjenester inngås dersom forretningsmannen har levert tjenesten i sin helhet og først har startet med levering av tjenesten etter at forbrukeren uttrykkelig har godkjent det samme og samtidig har bekreftet også at han er klar over at han vil miste angreretten når forretningsmannen oppfyller kontrakten.

Regler for avbestilling og refusjon:

Når du har lagt inn en bestilling, har du opptil 12 timer på deg til å kansellere den.

1- Utveksling
Vi bytter kun varer hvis de er defekte eller skadet. Hvis du trenger å bytte den til samme vare, send oss ​​en e-post på kundeservice@fenttiiny.com

2- Retur
- For å være kvalifisert for retur må varen din være ubrukt og i samme stand som du mottok den. Den må også være i originalemballasjen.
- For å returnere produktet ditt, send oss ​​en e-post: kundeservice@fenttiiny.com.

- Alle kostnader som påløper i forbindelse med retur er kjøpers ansvar. Du er selv ansvarlig for å betale dine egne fraktkostnader for å returnere varen. Fraktkostnader refunderes ikke.

4- Refusjoner
Når returen er mottatt og inspisert, sender vi deg en e-post for å informere deg om at vi har mottatt den returnerte varen. Vi vil også varsle deg om godkjenning eller avvisning av refusjonen.
Hvis den godkjennes, vil refusjonen din bli behandlet og en kreditt vil automatisk bli brukt på kredittkortet ditt eller den opprinnelige betalingsmetoden innen et visst antall dager.